راهنمای جامع خرید هدفون بی سیم: از ایرپاد اپل تا گلکسی بادز سامسونگ
-
- آریزون
- |
- 1398/04/29 شنبه 29 تير 1398
- |
- زمان مطالعه 20 دقیقه
- |
- 23855 بار بازدید شده
-
- 113 تعداد لایک
خرید لوازم جانبی گوشی یا پیدا کردن یک فروشگاه لوازم جانبی گوشی دغدغه بسیاری از شما مخاطبان آریزون بوده است. در این مقاله به شما در انتخاب بهترین هدفون ها کمک می کنیم تا انتخاب آگاهانه تری داشته باشید. هدفون ها در حال حاضر به جزئی جدانشدنی از لوازم جانبی گوشی و زندگی ما تبدیل شدهاند و دیگر نمیتوان بدون آنها زندگی کرد. از این گوشیهای کوچک دوست داشتنی برای حرفزدن، آهنگ گوش دادن و دیدن فیلم استفاده میشود. شرکتهای مختلف هرکدام هدفونهای اختصاصی خود را عرضه کردهاند. سامسونگ بادز و ایرپادهای اپل، از جمله مشهورترینها در بازار هستند. اما آیا حتما باید به سراغ همین برندهای مشهور برویم؟
شرکتهای دیگر از جمله هواوی، جیبیال و گوگل نیز لوازم جانبی گوشی باکیفیتی تولید کردهاند. انتخاب از میان مارکهای معروف و مدلهای باکیفیت موجود در دنیا، کار آسانی نیست و نیاز به شناخت دقیق دارد. ما در آریزون مجموعهای از بهترین هدفونهای موبایل را به شما معرفی میکنیم تا دیگر مشکلی در خرید نداشته باشید.
خرید لوازم جانبی گوشی؛ در دنیای هدفون ها بهترین کدام است؟
اگر در بازار لوازم جانبی گوشی با گزینه های مختلفی روبرو شوید کدام هدفون را انتخاب خواهید کرد؟ چه ویژگی هایی را مدنظر قرار خواهید داد؟ امروزه انتظار مشتریان از مشخصات یک هدفون خوب با قیمت مناسب به طرز حیرت انگیزی با انتظارات چندسال گذشته فاصله گرفته است و این حاصل نوآوری و رقابت شرکت های فعال در حوزه لوازم جانبی گوشی بوده است. در ادامه مهم ترین رقبا را با هم بررسی می کنیم.
اپل ایرپادز؛ یک انقلاب دیرهنگام در لوازم جانبی گوشی
نقاط قوت:
- سبک و طراحی بیسیم
- اتصال سریع و بدون مشکل به گوشیهای آیفون
- هماهنگی خوب با سیری اپل
- عمر باتری 5 ساعته
- کیفیت بالای صدا
نقاط ضعف:
- کنترلهای محدود
- قیمت بالا
- قابلیت شارژ تنها با جعبه شارژر
اپل ایرپادهای 159 دلاری خود را با هدف در دست گرفتن بازار هدفونهای بیسیم و لوازم جانبی گوشی، در دسامبر سال 2016 معرفی کرد. این هدفونها از چیپ w1 بهره میبرند و عمر باتری 5 ساعته را تضمین میکنند.
از نظر طراحی، ایرپادها کاملا شبیه به هدفونهایی هستند که اپل در جعبه آیفون قرار میدهد. هدفونها به خوبی در گوش قرار گرفته و به علت سبکی، اصلا چیزی احساس نمیشود.
به محض آنکه ایرپادها به آیفون شما متصل شوند، روی صفحه گوشی میزان شارژ باقی مانده ایرپاد نمایش داده میشود. البته هدفون اپل با گوشیهای اندرویدی نیز کار میکند. کافی است دکمه کوچکی که پشت جعبه شارژر قرار دارد را فشار دهید تا حالت اتصال (pairing mode) فعال شود. این دکمه برای ریست کردن اتصال به دستگاههای آی او اس نیز کاربرد دارد.
ایرپادهای اپل هوشمند هستند و در برخی موارد، موقعیتها را شناسایی میکنند. به عنوان مثال اگر تنها یک ایرپاد را استفاده کنید، هدفون اپل به صورت خودکار حالت مونو را فعال میکند. از این حرفها گذشته، کیفیت صدا مهمترین بخش در بررسی یک هدفون است.
اپل در این بخش نیز بسیار خوب عمل کرده و ایرپادها کیفیت صدای بالایی را ارائه میدهند. صدا شفاف است و جزئیات به خوبی شنیده میشوند. بنابراین افرادی که در خرید لوازم جانبی گوشی به دنبال انتخابی مطمُئن هستند می توانند با خیال راحت از این هدفون استفاده کنند.
به گفته اپل، میتوانید تنها با 15 دقیقه شارژ، میزان باتری ایرپادها به 70 درصد رسیده و میتوان آنها را به مدت 3 ساعت استفاده کرد. یکی از مواردی که شاید برای کاربران به مشکل تبدیل شود این است که ایرپادها را تنها میتوان با جعبه شارژر مخصوص خودشان شارژ کرد. اگر این جعبه را گم کنید، راه دیگری برایتان باقی نمانده و باید با هزینه 69 دلار یک شارژر دیگر بخرید.
کیفیت تماس نیز در ایرپادهای اپل بالاست. شرکت آمریکایی یک شتاب سنج صدای مخصوص همراه با میکروفونهای دوگانه را در هدفون ها تعبیه کرده تا صدای شما با وضوح و بلندی زیاد به طرف مقابل منتقل شود. در مجموع ایرپادهای اپل یک لوازم جانبی گوشی خوب محسوب شده و ارزش قیمت بالای 159 دلاری را دارند؛ هرچند که در مواردی جای اصلاح و بهبود دیده میشود.
اپل ایرپادز 2
نقاط قوت:
- سبک و راحت
- اتصال سریع به آیفون
- هماهنگی خوب با سیری اپل
- کیفیت بالای صدا
نقاط ضعف:
- کنترلهای محدود
- نبود اکولایزر
اپل پس از چند سال از نسل دوم ایرپادهای خود رونمایی کرد. این هدفونها از نظر ظاهری کاملا شبیه به نسل اول بوده و به سختی می توان تفاوت آنها را تشخیص داد؛ البته آمریکایی ها 40 دلار به قیمت آنها اضافه کرده اند.
ایرپاد 2 اپل از برادر قدیمی خود باهوشتر و سریعتر عمل میکند. این ویژگی به کمک به کار گیری چیپ جدید H1 حاصل شده است. با توجه به بیشتر شدن قیمت، انتظار می رفت ایرپاد 2 به قابلیتهایی مانند ضدآب بودن و استفاده از اکولایزر مجهز شود، اما خبری از این موارد نیست؛ البته ایرپاد 2 همچنان بهترین هدفون بیسیم برای طرفداران اپل است.
اینکه اپل هیچ تغییری در طراحی ایرپاد 2 نداده اندکی ناامید کننده است. شرکتها معمولا در معرفی محصول جدید، تغییراتی را در نظر میگیرند تا خریداران تغییر را احساس کنند.
بر اساس گفتههای اپل، چیپ جدید به کار رفته در ایرپاد 2 قادر است عمر باتری طولانیتری را ارائه دهد. اکنون می توان با یک بار شارژ کامل، 50 ساعت مکالمه انجام داد. اپل در نسل جدید شارژر بی سیم را همراه ایرپاد 2 عرضه می کند. کیفیت صدا به خوبی نسل قبلی است؛ هرچند که در برخی موارد، مشکلاتی در بیس وجود دارد اما به هیچ وجه مسئله خاصی نیست.
بلوتوث ایرپاد 2 از نسخه 4.2 نسل قبلی به نسخه 5 ارتقا یافته؛ بنابراین ارتباط میان هدفون و دستگاه پایدارتر خواهد بود. هدفونهای بیسیم دیگری نیز وجود دارند که با قیمت کمتر، کیفیت مشابهی را ارائه می دهند، اما اگر طرفدار محصولات اپل هستید، زمان آن رسیده که ایرپاد 2 را خریداری کنید.
هدفون سامسونگ آیکون ایکس (IconX)
نقاط قوت:
- عمر باتری بالا
- راحتی استفاده
- داشتن حافظه برای موسیقی
نقاط ضعف:
- دقت پایین در ثبت فعالیتهای ورزشی
یکی از مشکلات اساسی نسل اول IconX عمر باتری بسیار پایین بود؛ سامسونگ در نسخه جدید لوازم جانبی گوشی خود، این مشکل را برطرف کرده است. IconX نسل جدید قادر است تا 5 ساعت شما را همراهی کند. اگر از پخش موسیقیِ خود هدفون استفاده کنید، این میزان به 7 ساعت افزایش پیدا خواهد کرد.
شرکت کرهای به تازگی یک به روز رسانی نرمافزاری برای IconX منتشر کرده که قابلیتهای جدیدی برای این هدفون به همراه میآورد. اکولایزر بازطراحی شده و حالت صدای محیطی بهبود یافته (Ambient Sound) از ویژگیهای این بسته نرم افزاری هستند.
هدفون IconX حافظهای 4 گیگابایتی برای ذخیره و پخش موسیقی دارد. اکنون میتوانید با یک حرکت، چندین آهنگ را به هدفون خود انتقال دهید. این هدفونها با هر دو سیستم عامل اندروید و آی او اس سازگاری دارند، اما اگر آنها را به گوشیهای سامسونگ متصل کنید، به طور حتم امکانات بیشتری خواهید داشت.
سامسونگ قابلیت کنترل IconX با ژستهای حرکتی را نیز برای هدفونش در نظر گرفته. اگر یک بار روی هدفون ضربه بزنید، آهنگ متوقف شده و اگر انگشتتان را طولانی روی آن نگه دارید، برنامه دویدن آغاز میشود.
هددفون IconX سامسونگ به خوبی در گوش جا گرفته و کیفیت صدای آن نیز بسیار بالا است. هنگام گوش دادن به موسیقی، هیچ صدایی از محیط نمیشنوید؛ البته این موضوع هنگام دویدن میتواند اندکی خطرناک باشد اما جای نگرانی نیست؛ کرهایها حالتی ویژه برای این موضوع در نظر گرفتهاند. سامسونگ با معرفی IconX جدید، توانسته طرفداران زیادی برای خود جذب کند. کیفیت بالا، صدای عالی و امکان رهگیری فعالیتهای ورزشی، از IconX یک هدفون ایده آل برای همه ساخته است.
سامسونگ گلکسی بادز
نقاط قوت:
- عمر باتری عالی
- طراحی زیبا و راحت
- کیفیت صدای خارقالعاده
- نرمافزار خوب و هماهنگ
نقاط ضعف:
- کیفیت مکالمه نه چندان خوب
هدفونهای گلکسی IconX سامسونگ اگرچه قابلیتها و کاراییهای زیادی داشتند، اما نمیتوانستند به جنگ رقیبی قدرتمند مانند اپل ایرپاد بروند. به همین دلیل کرهایها هدفون گلکسی بادز را معرفی کردند تا در بازار مربوط به خرید لوازم جانبی گوشی نیز موفق شوند.
هدفون گلکسی بادز ویژگیهایی دارد که میتواند با رقیب آمریکاییاش مقایسه شود. یکی از مشکلات ایرپادهای اپل، داشتن شارژر اختصاصی و نداشتن امکان شارژ توسط دستگاهی دیگر بود. سامسونگ این مسئله را حل کرده؛ کاربر میتواند با استفاده از گوشی گلکسی s10 خود، هدفونها را شارژ کند. باتری گلکسی بادز تا 6 ساعت دوام میآورد.
هدفونهای سامسونگ به خوبی طراحی شده، دارای پوشش ضد عرق هستند و یک کالای لوکس را تداعی میکنند. کرهایها همراه با هدفون،3 اندازه بالشتک نیز عرضه میکنند. البته گلکسی بادز کمی سنگینتر از ایرپاد است و این یک نقطه ضعف به شمار میآید.
سامسونگ برای هدفون بیسیم خود یک اپلیکیشن اختصاصی نیز در نظر گرفته. این برنامه میزان شارژ باقی مانده و موقعیت اتصال را نشان داده و قابلیت به روز رسانی را نیز فراهم میکند. اکولایزر نیز در برنامه خود در نظر گرفته است و 5 حالت مختلف را ارائه میدهد.
یکی از ویژگیهای جالب اپلیکیشن اختصاصی گلکسی بادز، امکان پیدا کردن هدفون است. اگر یکی از هدفونها یا هر دوی آنها را گم کنید، برنامه بادزها را برایتان مکان یابی میکند. کافی است حالت پیدا کردن را فعال کنید تا همانند تلفنهای خانگی، هدفونها شروع به سر و صدا کردن کنند.
کیفیت و شفافیت صدا در گلکسی بادز سامسونگ بینظیر است و حتی از ایرپاد اپل نیز بهتر عمل میکند. باتری 58 میلی آمپر ساعتی نیز عملکرد خوبی دارد؛ بسیار بهتر از هدفون آمریکاییها.
در مکالمه گلکسی بادز مطابق انتظار عمل نکرده است. صدا کیفیت خوبی دارد اما کمی گرفته و غیر شفاف است. در مجموع با توجه به قیمت 130 دلاری محصول سامسونگ، گلکسی بادز یکی از بهترین هدفونهای بیسیم حال حاضر لقب می گیرد.
هواوی فریبادز 2 پرو (FreeBuds Pro 2)
نقاط قوت:
- کیفیت بالای ساخت
- قیمت مناسب
- کیفیت صدای خوب
چند ماه پیش هواوی از جدیدترین هدفون بیسیم خود رونمایی کرد. فری بادز 2 پرو با قیمت 140 دلاری، ویژگیها و قابلیتهایی که دارد، به راحتی میتواند رقبای سرسختی مانند اپل ایرپاد و ساموسنگ بادز را در بازار لوازم جانبی گوشی شکست دهد.
جنس هدفونهای هواوی از پلاستیک بسیار با کیفیت است. فریبادز 2 پرو وزن کمی دارد و به خوبی در گوش جا میگیرد. یک نوار الایدی 4 وضعیتی نیز میزان شارژ باقی مانده هدفون را نشان میدهد.
هواوی برای هدفون خود ژستهای حرکتی جالبی در نظر گرفته. اگر یکی از بادزها را از گوش خارج کنید، هدفون ها به صورت خودکار پخش آهنگ را متوقف میکنند. این ویژگی به خصوص هنگامی که کسی شما را صدا میزند، به کار میآید. با ضربه زدن روی هدفون سمت چپ نیز میتوانید به تماسها پاسخ دهید.
در کیفیت صدا باید عملکرد فری بادز 2 پرو را عالی دانست. صدا کاملا شفاف است و حتی طبیعیتر از ایرپادهای اپل به نظر میرسد. در مجموع چینیها رقیبی قدرتمند برای ایرپاد اپل را روانه بازار ساختهاند که حتی در برخی زمینهها بهتر از مشابه آمرکایی خود عمل میکند.
شیائومی ردمی Airdots
نقاط قوت:
- سبک بودن
- قیمت مناسب
نقاط ضعف:
- کیفیت نه چندان بالای ساخت
- نبود اپلیکیشن اختصاصی
تمام سازندگان و تولید کنندگان لوازم جانبی گوشی، به سمت استفاده از هدفون بی سیم رفتهاند. شیائومی نیز برای عقب نیفتادن از رقبا، هدفون ردمی Airdots را معرفی کرده است.
از نظر ظاهری، این هدفون بیسیم شباهت زیادی با رقبای خود دارد. در بخش طراحی چینیها خوب عمل کردهاند، اما وقتی ردمی Airdots را در دست میگیرید، اندکی تو خالی به نظر میرسد؛ هرچند که این موضوع به ارگونومی و سبکی آن کمک کرده، اما احساس چندان خوبی را منتقل نمیکند.
هدفون شیائومی به خوبی به گوشیهای هوشمند متصل شده و مشکل چندانی در این زمینه وجود ندارد. یکی از مشکلات ردمی Airdots دکمه های قابل کلیک در طرفین هدفون ها هستند. با یک بار فشار دادن دکمهها، پخش موسیقی متوقف شده و با دو بار زدن آنها، سر و کله دستیار صوتی گوگل پیدا میشود. در کل استفاده از این دکمهها حس چندان خوبی را منتقل نمیکنند.
کیفیت و شفافیت صدا رازی کننده و میزان بلندی آن بسیار زیاد است؛ به گونهای که نمیتوانید صدا را تا آخر بلند کنید. باتری ردمی Airdots قادر است 14 تا 15 ساعت موسیقی پخش کند که رقم بسیار خوبی محسوب میشود. در مجموع ردمی Airdots ارزش قیمت پایینی که برای آن میپردازید را دارد.
آنر Flypods pro
برند آنر هواوی همواره لوازم جانبی گوشی با کیفیتی را معرفی کرده و این مسئله در هدفونهای بیسیم نیز دیده میشود. آنر Flypods pro نمونه یک هدفون خوب و باکیفیت است.
یکی از تفاوتهای هدفون آنر با سایر رقبا، کوچکتر بودن جعبه شارژر آن است. این جعبه بهتر از برندهای دیگر در جیب جا شده و به راحتی قابل حمل است. هدفونها ماندگاری خوبی در گوش دارند و جای نگرانی درباره افتادن آنها وجود ندارد. آنر محصولش را در سه رنگ آبی، قرمز و سفید در اختیار علاقهمندان قرار داده.
هدفونهای بیسیم باید از عهده سه کار بر بیایند: اتصال پایدار و راحت، کیفیت صدای بالا و عمر باتری مناسب. آنر Flypods pro هر سه کار را به خوبی انجام داده و میتواند کاربر را راضی کند. این هدفونها از فرامین صوتی نیز پشتیبانی میکنند و میتوان با دستورات، کارهای مختلفی را انجام داد.
آنر Flypods pro نه تنها از عهده وظایف اصلی یک هدفون بیسیم بر میآید، بلکه میتواند با ویژگیهایی مانند فرامین صوتی و القای استخوانی، کاربر را شگفت زده کند. هدفون آنر 124 دلار قیمت دارد که در مقایسه با سایر رقبا کمتر است.
هدفون گوگل پیکسل بادز (Pixel buds)
نقاط قوت:
- اجرای راحت دستیار گوگل
- عمر باتری بالا
- دارای مترجم گوگل
نقاط ضعف:
- کیفیت صدای بسیار متوسط
- عملکرد نه چندان خوب
- طراحی ضعیف جعبه
اگر نگاهی به لیست قابلیتها و امکانات پیکسل بادز بیاندازید، متوجه خواهید شد که با یک لوازم جانبی گوشی همهفنحریف رو به رو هستید. یادآوری قرارها، چک کردن شرایط آب و هوا و قابلیت ترجمه همزمان، تنها بخشی از ویژگی های جانبی هدفون گوگل هستند.
پیکسل بادزها با تمام گوشیهای اندرویدی کار میکنند، اما برخی ویژگیها تنها با وصل شدن به موبایلهای پیکسل در دسترس خواهند بود. هدفون گوگل بدون سیم است، اما یک سیم نازک دو بادز را به هم متصل می کند. شاید این سیم در ابتدا برای محافظت از افتادن هدفون 159 دلاری تان خوب به نظر برسد، اما افتادن آن رو گردن و احساس کردنش، چندان خوشایند نیست.
قابلیت ترجمه همزمان به خوبی به کمک گردشگران و مسافران میآید. هرچند که عملکرد کلی ترجمه مناسب است، اما سرعتش زیاد چنگی به دل نمی زند.
کیفیت صدا مهمترین بخش در بررسی یک هدفون است. پیکسل بادز در این زمینه کاملا متوسط عمل کرده؛ نه به این معنا که صدا مناسب نباشد، وقتی که 159 دلار برای یک هدفون بیسیم میپردازید، بدون شک انتظار کیفیت صدای بالایی خواهید داشت. هدفونهای گوگل این انتظار شما را برآورده نخواهند ساخت.
عمر باتری پیکس بادز مناسب و کاملا شبیه به ایرپاد اپل است. می توانید با شارژ کامل آن، 5 ساعت موسیقی گوش دهید. گوگل اعلام کرده که با 10 دقیقه شارژ، می شود 1 ساعت آهنگ پلی کرد.
جی بی ال Free X
نقاط قوت:
- کیفیت صدای خوب
- ایزوله کردن عالی صدا
- طراحی جمع و جور و قابل حمل
نقاط ضعف:
- نرخ تاخیر بسیار بالا
- نبود کلید کنترل حجم صدا
جی بی ال یکی از مشهورترین برندهای لوازم جانبی گوشی است و همیشه به ارائه هدفونهای باکیفیت مشهور بوده. این شرکت آمریکایی با عرضه Free X پا به دنیای هدفونهای بیسیم گذاشته است.
طراحی هدفونهای Free X در نوع خود جالب است. از نظر ظاهری محصول جی بی ال با سایر برندهای مشابه کمی تفاوت داشته و احساس داشتن هدفونی خاص را تداعی میکند. البته یکی از مشکلات این طراحی، همخوان نبودن آن با گوش برخی از افراد است. هدفونها بسیار سبک هستند و همراه با بالشتکها در سایزهای مختلف عرضه میشوند.
جی بی ال روی هر هدفون Free X یک دکمه قرار داده که هر یک کاربردهای مختلفی دارند. دکمه سمت راست برای متوقف کردن پخش موسیقی، پاسخ دادن به تماسها و فعالکردن دستیار صوتی استفاده میشود. کلید سمت چپ نیز برای مدیریت آهنگها و جا به جایی آنها کاربرد دارد.
جی بی ال به قدری در صنعت صدا شهرت دارد که باید انتظار صدایی عالی را از محصولات آن داشته باشیم. هدفون Free X صدایی شفاف، بلند و دارای بیس عالی را عرضه میکند؛ هرچند که در شفافیت صدای خوانندهها انتظار کیفیت بهتری را داشتیم.
هنگامی که هدفون Free X را در گوش خود قرار میدهید، دیگر هیچ صدایی از محیط اطراف نخواهید شنید. جی بی ال در این زمینه عملکرد خوبی داشته است. کیفیت اتصال به دستگاههای مختلف در حد متوسط است و نباید از این هدفون انتظار زیادی داشته باشید. در مجموع هدفون Free X جی بی ال امکانات خوبی دارد، اما برندها و مدلهای بهتری نیز در بازار هستند.
هواوی آنر فلای پادز لایت (Honor Flypods Lite)
نقاط قوت:
- قیمت مناسب در مقابل امکانات خوب
- کیفیت ساخت بالا
- طراحی مدرن
پس از آنکه اپل از ایرپادهای خود رونمایی کرد، شرکتهای تولید کننده لوازم جانبی گوشی به تکاپو افتادند تا رقیبی برای آن عرضه کنند. در این بین سیاست چینی ها همواره معرفی محصولات با کیفیت و با قیمت پایین بوده است. هواوی نیز با برند آنر و معرفی فلای پادز، سعی دارد در لوازم جانبی گوشی حرفی برای گفتن داشته باشد.
جعبه شارژر فلای پادز لایت به خوبی طراحی شده و احساس یک کالای باکیفیت را منتقل میکند. مشکی، سفید و آبی، رنگهایی هستند که چینیها برای هدفون خود در نظر گرفتهاند. فلای پادز لایت خیلی راحت به گوشی وصل شده و دکمه هدفون سمت راست نیز، پخش و متوقف کردن آهنگ را انجام میدهد.
فلای پادز لایت آنر از فناوری کاهش نویز تماس بهره میبرد؛ بنابراین صدای طرف مقابل به خوبی و با شفافیت بالا شنیده میشود. میتوان با 15 دقیقه شارژ، حدودا 90 دقیقه موسیقی گوش داد. این هدفونها از بلوتوث 4.2 استفاده میکنند و برد آنها به 10 متر میرسد.
فلای پادز آنر در کل و با توجه به قیمت 75 دلاری آن، ارزش خرید بالایی دارد. اگر قصد خرید هدفونی با کیفیت و قیمت مناسب را دارید، فلای پادز لایت گزینه مناسبی خواهد بود. البته نباید انتظار کفیتی مشابه با بهترینهای بازار را داشته باشید، اما بدون شک استفاده از آن راضی کننده است.
هدفون موتورولا VerveOnes+ Music Edition
نقاط قوت:
- پوشش ضدآب و ضد عرق
- دارای 6 حالت اکولایزر
- اپلیکیشن برای کنترل هدفون
نقاط ضعف:
- نبود ریتم و دینامیک در صدا
پوشش ضد عرق و ضد آب این هدفون، نشان از کیفیت ساخت خوب آن دارد. اپلیکیشن اختصاصی در نظر گرفته شده به خوبی با سیستم عامل های اندروید و آی او اس کار میکند. طراحی جعبه با سایر هدفونهای بیسیم متفاوت است؛ راحتی استفاده از آن بستگی به سلیقه کاربر دارد.
کیفیت صدا در هدفون VerveOnes+ Music Edition متوسط است و در مقایسه با سایر رقبا حرف چندانی برای گفتن ندارد. شما میتوانید با 100 دلار این هدفون را خریداری کنید، اما با مقداری هزینه بیشتر، گزینههای بهتری برایتان وجود خواهد داشت.
نوکیا true wireless earbuds
نقاط قوت:
- طراحی متفاوت
- قیمت رقابتی
نقاط ضعف:
- عدم پشتیبانی از AAC
درست است که نوکیا دیگر شکوه گذشته خود را ندارد، اما پس از جدایی از مایکروسافت، اچ ام دی سعی داشته با ساخت گوشیهای رقابتی، بخشی از بازار را در دست بگیرد. در بخش لوازم جانبی گوشی نیز فنلاندیها محصولاتی خوب و باکیفیت را معرفی کردهاند.
هدفون true wireless earbuds نوکیا، با طراحی خاص و متفاوت، نظرها را به خود جلب میکند. بر خلاف بیشتر هدفونهای بیسیم که طراحی گرد و بیضی را برگزیدهاند، نوکیا تصمیم گرفته از طراحی استوانهای بهره بگیرد.
این هدفونها از فرمت AAC پشتیبانی نمیکنند که یک ضعف برای آنها به شمار میرود. اتصال true wireless earbuds به دستگاهها به راحتی انجام میگیرد و مشکلی از این بابت وجود ندارد. دکمههای تعبیه شده روی هدفونها، برای پخش و توقف موسیقی، خاموش و روشن کردن و کم و زیاد کردن صدا کاربرد دارند.
هدفون های true wireless earbuds نوکیا صدای بیرون را به طور کامل نمیگیرند، اما صدا به مقدار کافی بلند است و مشکلی زیادی وجود ندارد. کیفیت و شفافیت در حد بالایی است و همه چیز به خوبی شنیده میشود.
با یک بار شارژ کامل، می توان از true wireless earbuds به مدت 4 ساعت استفاده کرد. این میزان با استفاده از جعبه شارژر، به 12 ساعت افزایش پیدا میکند. نوکیا با ارائه true wireless earbuds قدم خوبی در بازار لوازم جانبی گوشی برداشته است.
هواوی FreeBuds
نقاط قوت:
- کیفیت ساخت بالا
- قیمت پایین
نقاط ضعف:
- مشکلات در اتصال
هواوی در بازار لوازم جانبی گوشی، با معرفی FreeBuds به جنگ ایرپاد اپل رفته است. طراحی این هدفون شبیه به رقیب آمریکایی بوده و تنها تفاوت، در رنگبندی آن است. هواوی FreeBuds کیفیت ساخت بالایی دارد و احساس با کیفیت بودن را به کاربر میدهد.
اتصال هدفون FreeBuds با مشکلاتی همراه است. پس از وصل شدن به گوشی، در حالی که موبایل همه چیز را آماده نشان میدهد، هیچ صدایی از هدفون شنیده نمیشود.در برخی موارد لازم است چند بار اتصال را قطع کرده و دوباره آن را برقرار سازید. به علاوه گاهی اوقات اتصال میان هدفون و گوشی بدون هیچ دلیلی قطع میشود.
هواوی برای FreeBuds یک اپلیکیشن اختصاصی در نظر گرفته که میتوان به وسیله آن نرم افزار را به روز رسانی کرده و عملکرد هدفونها را بهتر نمود. البته این برنامه آپدیتهای جدید را به شما اطلاع نمیدهد.
کیفیت صدا در حد متوسط رو به خوب است. یکی از مشکلات FreeBuds هواوی، ایزوله نکردن صدای محیط است که در برخی موارد کاربر را آزار میدهد.
با یک بار شارژ کردن می توان 3 ساعت در دنیای موسیقی غرق شد. هواوی یکی از هدفونهای بیسیم خوب را عرضه کرده که با کیفیت بالای ساخت و قیمت مناسب، قادر است رقبا را به چالش بکشد. با این حال از نظر کیفیت صدا و اتصال، گزینههای بهتری نیز وجود دارند.
هدفون انکر لیبرتی پلاس (Zolo Liberty Plus)
نقاط قوت:
- کیفیت صدای خوب
- پوشش ضد عرق
- باتری قدرتمند
نقاط ضعف:
- قرارگیری نامناسب در گوش
انکر یکی دیگر از شرکت های چینی است که در زمینه تولید لوازم جانبی گوشی فعالیت دارد. این کمپانی با معرفی Zolo Liberty Plus قصد دارد خودش را به عنوان یکی از پیشگامان هدفونهای بیسیم معرفی کند.
مدل پلاس این هدفون با مدل معمولی آن تفاوت زیادی ندارد و تنها مقداری باکیفیت تر به نظر میرسد. با یک شارژ کامل می توانید 3.5 ساعت آهنگ گوش بدهید.
Zolo Liberty Plus یکی از نخستین هدفونهایی است که از بلوتوث 5 استفاده میکند. در مدل پلاس یک اپلیکیشن اختصاصی نیز در نظر گرفته شده که میتوان با آن تنظیمات مختلف را انجام داد.
کیفیت صدا در هدفون Zolo Liberty Plus خوب و شفاف است و کاملا شما را راضی میکند. اتصال به گوشی خیلی خوب برقرار میشود و با مشکلی مواجه نخواهید شد. انکر قیمت 150 دلاری را برای هدفون خود در نظر گرفته؛ اگر قرار است این هزینه را بپردازید، بهتر است به سراغ گزینههای بهتر مانند ایرپاد اپل بروید.
هدفون جبرا elite 65t
نقاط قوت:
- طراحی جمع و جور و راحت
- کیفیت مکالمه بالا
- باتری قدرتمند
نقاط ضعف:
- عایق نبودن در برابر عرق
ایرفون های جدید جبرا با قیمت 170 دلاری و امکانات مناسبی که در اختیار قرار می دهند، رقیب قدری برای ایرپادز های اپل محسوب می شوند. در مقایسه با نسل قبل، جبرا توانسته کیفیت ساخت، کیفیت صدا و مکالمه را بهبود ببخشد.
برداشتن حسگر ضربان قلب به کوچکتر شدن ایرفون ها و افزایش عمر باتری کمک کرده است. جعبه نگهدارنده نیز شارژ بیشتری برای elite 65t به ارمغان می آورد. یکی از ویژگیهای این لوازم جانبی گوشی، قرار گرفتن بهتر در گوش در مقایسه با ایرپادز اپل است. محصول اپل نگرانی از بابت افتادن هدفونها را ایجاد میکند؛ در حالی که elite 65t حس امنیت در استفاده را به خوبی انتقال میدهد.
اکولایزر و دارا بودن اپلیکیشن اختصاصی، از دیگر ویژگیهای هدفون جبرا هستند. میتوانید elite 65t را برای متوقف کردن پخش موسیقی هنگام خارج کردن هدفون ها تنظیم کنید. همچنین با نگه داشتن کلید کم و زیاد کردن صدا، به آهنگ قبلی یا بعدی میروید.
کیفیت و شفافیت صدا بسیار خوب است و elite 65t حتی در مواردی به ویژه در محیط های شلوغ، از ایرپادز اپل بهتر عمل میکند. صدای مکالمه نیز به لطف میکروفونهای اختصاصی برای هر هدفون، بلند و واضح است. در مجموع جبرا در ساخت elite 65t موفق عمل کرده و می توان این هدفون را رقیبی برای اپل دانست.
مقایسه بزرگان؛ کدام هدفون بیسیم بهترین گزینه برای خرید است؟
هدفونهایی که در این مقاله بررسی شدند، همگی جزء بهترین های موجود در بازار بودند. اما برترین انتخاب همواره کار سختی است و نیاز به بررسی و مقایسه دارد. در این بخش هدفونهای بیسیم مطرح با یکدیگر مقایسه میشوند؛ در پایان میتوانید تصمیم بگیرید که عنوان بهترین هدفون بیسیم را به کدام برند اختصاص دهید.
اپل ایرپادز 2 در برابر گلکسی بادز سامسونگ
هر دو هدفون از مطرحترین گزینههای بازار هستند و نسبت به یکدیگر برتریهایی دارند. مقایسه را در 4 بخش طراحی و کیفیت ساخت، باتری، کیفیت صدا و اتصال به گوشی انجام خواهیم داد.
طراحی و کیفیت ساخت
نسل دوم ایرپاد اپل از نظر ظاهری کاملا شبیه به نسل اول بوده و خبری از ضد آب و ضد عرق بودن در آن نیست. کوپرتینو نشینها تنها رنگ سفید را برای هدفون بیسیم خود در نظر گرفتهاند.
هدفون سامسونگ نیز همانند اپل، از پلاستیک ساخته شده؛ البته کرهایها جنس مات و براق را ترکیب کرده تا محصولشان چشم نواز تر به نظر برسد. گلکسی بادز در سه رنگ سفید، زرد و مشکی عرضه شده و از این نظر تنوع بیشتری در مقایسه با ایرپاد دارد. سامسونگ بادز اندکی سنگینتر از ایرپاد است اما نه به میزانی که شما را آزار دهد. ساموسنگ توانسته استاندارد IPX2 را برای هدفون هایش بگیرد؛ پس باید گفت این هدفونها در برابر آب و عرق بهتر از محصول اپل عمل میکنند. برنده در این بخش بدون شک سامسونگ بادز خواهد بود.
باتری
ایرپادهای اپل در مجموع میتوانند 5 ساعت همراه شما باشند. این مدت زمان با انجام کارهایی مانند گوش دادن به موسیقی، تماس صوتی و دیدن ویدیو به دست آمده است. پس از 15 دقیقه قرار دادن هدفون ها در جعبه شارژر، میتوانید 3 ساعت آهنگ گوش داده و 2 ساعت تماس داشته باشید.
در مقابل گلکسی بادز سامسونگ عمر باتری 6 ساعته را پیشنهاد میدهد؛ یکی از بهترینها در هدفونهای بیسیم. پس از 15 دقیقه شارژ، تنها یک ساعت و نیم قادر به استفاده از گلکسی بادز خواهید بود. در مجموع باید ایرپاد اپل را برنده این قسمت دانست.
کیفیت صدا
سامسونگ در بخش کیفیت صدا واقعا خوب عمل کرده و میتواند رقیب آمریکاییاش را شکست دهد. هر آهنگی در هر سبکی را گوش کنید، به شفافیت و وضوح بالای صدا در سامسونگ بادز پی خواهید برد. البته ایرپادهای اپل نیز صدای بسیار خوبی دارند، اما در برابر رقیب کرهای نمیتوان آنها را پیروز دانست.
در بیس، سامسونگ بادز صدایی شفاف تر ارائه می دهد. بیس در ایرپاد مقداری شلوغ و درهم است و به پای هدفون کره ای ها نمی رسد.
اتصال به گوشی و امکانات جانبی
سامسونگ در ارائه امکانات جانبی بهتر از اپل عمل کرده. شما میتوانید با استفاده از دکمههای تعبیه شده، آهنگ پخش کنید، به تماسها پاسخ دهید و حتی برای نگه داشتن طولانی دست روی دکمه، برنامهریزی انجام دهید تا گلکسی بادز یکی از سه ویژگی دستور صوتی، صدای محیطی و کم کردن صدا را ارائه دهد.
با ایرپادهای اپل، تنها یکی از 4 قابلیت سیری، پخش و متوقف کردن آهنگ و رفتن به آهنگ قبلی یا بعدی در دسترس خواهد بود. کرهایها توانستهاند در این بخش نیز سربلند شوند.
سامسونگ گلکسی بادز را با قیمت 129 دلار عرضه می کند؛ در حالی که ایرپاد اپل 199 دلار برایتان هزینه خواهد داشت. با توجه به مقایسه و برتری گلکسی بادز در بخش های مهم، باید گفت ارزش خرید هدفون سامسونگ بیشتر بوده و گلکسی بادز برنده این رقابت است.
هواوی فری بادز 2 پرو در برابر ایرپادز اپل
هواوی با عرضه فری بادز به نبرد با اپل رفته و توانسته در برخی موارد نیز پیروز شود. در ادامه این دو هدفون قدرتمند را با یکدیگر مقایسه میکنیم.
طراحی و کیفیت ساخت
این دو لوازم جانبی گوشی از نظر ظاهری بسیار شبیه به هم هستند؛ البته شرکت چینی فری بادز خود را در رنگ مشکی نیز تولید کرده است. حلقهای قرمز دور هدفونهای هوایی قرار دارد که آن را از رقیب آمریکایی اش متمایز میکند. جعبه شارژر هواوی اندکی پهنتر و مربعی شکلتر است. هم هواوی هم اپل، هدفونهای خود را با کیفیت بالایی ساختهاند و نمیتوان در این بخش یکی را به عنوان برنده انتخاب کرد.
باتری
باتری فری بادز پرو تا 3 ساعت امکان استفاده از هدفون را فراهم میکند. جعبه شارژر این زمان را به 12 ساعت افزایش خواهد داد. بنابراین نگرانی از این بابت وجود ندارد. ایرپادها از سوی دیگر عمر باتری 5 ساعته را تضمین میکنند. پس میتوان در این بخش اپل را برنده رقابت دانست.
کیفیت صدا
از نظر شفافیت و بلندی صدا، تفاوت چندانی میان فری بادز و ایرپاد وجود ندارد. با توجه به قیمت 150 یورویی هدفون هواوی، انتظار میرفت چینیها در این زمینه بهتر عمل کنند. هر دو هدفون کیفیت صدای بالایی دارند و بیس خوبی ارائه میدهند. با این حال هیچ یک توان رقابت با سامسونگ بادز را ندارند. در این قسمت نیز نمیتوان به طور مشخص برندهای اعلام کرد.
اتصال و امکانات جانبی
فری بادز هواوی در این بخش عملکرد متوسطی ارائه میدهد. همانطور که قبلا گفته شد، چینیها ژستهای حرکتی جالبی برای هدفون خود در نظر گرفتهاند. یک اپلیکیشن اختصاصی نیز برای فری بادز ساخته شده؛ هرچند که نمیتوان آن را در گوگل پلی پیدا کرد. از این برنامه برای به روز رسانی نرم افزار و سایر تنظیمات استفاده میشود.
ایرپاد اپل سرعت بسیار بالایی در اتصال به گوشی دارد و از این نظر بهتر عمل میکند. شاید ژستهای حرکتی هدفون اپل به اندازه رقیب چینیاش متنوع نباشند، اما کیفیت و پایداری اتصال در ایرپاد به مراتب بهتر از فری بادز است.
با توجه به اینکه این دو هدفون از نظر قیمت تفاوت زیادی ندارند، بهتر است به سراغ ایرپاد اپل بروید. البته فریپاد نیز با توجه به کیفیت بالا و قابل قبول، ارزش خرید خوبی دارد.
امیدواریم این مقاله آریزون توانسته باشد در انتخاب و خرید لوازم جانبی گوشی به شما کمک کرده باشد و بتوانید بسته به نیاز و بودجه خود هدفون مطلوب را انتخاب کنید.
- بهترینها
- معرفی تکنولوژی
- راهنما خرید
- ایرپادز
- ایرپاد سامسونگ
- ایرپاد اپل
- هدفون بی سیم
- بررسی
- مقایسه
- ایرپاد هواوی
- ایرپاد شیائومی
- honor flypods pro
- gbl free x
- honor flypods lite
- google pixel puds
- موتورلا verve onest+music edition
- nokia true wireless earbuds
- huawei free buds
- zolo liberty plus
- jebra elite 65t
ثبت نظر